KIDS ACTIVITEITEN OP HATF 2024

Op zaterdag 12 juli en zondag 13 juli zijn we vanaf 12:00 open. Voor de allerkleinste terrasgangers hebben we op deze dagen een speciaal kids programma. Bekijk hieronder wat wij voor de kleintjes te bieden hebben.

Voor kinderen tot en met 12 jaar is de entree gratis.

LUCHTKUSSEN

Heerlijk uitrazen op ons springkussen! Op zaterdag- en zondagochtend wordt het springkussen opgeblazen en kunnen de kids springen, rennen en stuiteren tot ze niet meer kunnen. Energie uitrazen terwijl jij geniet van een drankje op het terras, de perfecte combinatie.

SPELLEN

Voor de spelletjes liefhebbers hebben we de leukste spelletjes op Het Amsterdamse Terrassen Festival. Van twister tot een leuk bordspel en alles daartussenin. Op ons mini-terras worden de kinderen urenlang vermaakt. Het wordt een spelletjes paradijs waar ze steeds weer naar terug willen keren!

HET MINI TERRAS

Voor de allerkleinsten: knutselen, kleuren, verven en nog veel meer! Schilder een prachtig schilderij, verf een mooi masker of kleur onze eigen Het Amsterdamse Terrassen Festival kleurplaat in. Het mini-terras is elke dag geopend van 12:00-18:00.

SCHMINKER

Zoals elk jaar hebben wij weer een schminker die langskomt op Het Terrassen Festival om de gekste dromen van de kleinste uit te laten komen. Of ze nu in een stoere superheld, een sprookjesprinses of in hun lievelings dier willen veranderen, onze schminker tovert ze erin om. De perfecte manier om het terras-dagje compleet te maken!

LIMONADEKRAAN

Na al dat spelen is er niets beter dan een koud glas limonade. Bij onze limonadekraam kunnen kinderen helemaal zelf hun limonade maken. Hoe cool! Het wordt een echte traktatie voor jong en oud.