WAT IS ER ALLEMAAL TE DOEN OP HATF 2024?

Het Amsterdamse Terrassen Festival programma zit boordevol leuke activiteiten, onverwachte acts en heerlijk eten en drinken. Er is voor ieder wat wils, voor jong en oud(er). Check hieronder wat wij dit jaar in petto hebben!

BRUNCHEN

Geniet van een uitgebreid 4-gangen brunch menu en een heerlijke welkomstcocktail geserveerd aan een lange gezellige tafel. Tijdens de brunch genieten we van live muziek en na de brunch gaan we door met de muziekbingo! Haal nu je tickets.

SILENT DISCO

Dans, sjans en voetjes van de vloer elke dag bij de silent disco!

Donderdag 18.00 - 23.00 uur
Vrijdag 18.00 - 23.00 uur
Zaterdag 16.00 - 23.00 uur
Zondag 16.00 - 22.00 uur

KARAOKE

Ben jij een echt nachtegaaltje? Na het drinken van een aantal glazen kan jij je heupen losgooien en een eigen moppie zingen bij onze karaoke chalet!

JEU DE BOULES

Ook dit jaar kan de jeu de boules baan niet ontbreken. Daag je vrienden uit en maak er een onvergetelijk weekend van.

PING PONG

Nieuw dit jaar: de ping pong tafels van PONG - house of ping. Speel een klassiek potje ping pong tegen je vrienden onder het genot van een lekker drankje of hapje.

SPELLETJES

Leen een gratis bordspelletje bij de Het Mini Terras! We hebben schaken, kaarten, mens-erger-je-niet en ganzenborden. Wie daag jij uit?

DE WIJNBAR

Proef verschillende wijnen en laat je adviseren door de sommeliers bij onze wijnbar. Combineer de lekkerste gerechten met hét perfecte wijntje en de mooiste verhalen.

COCKTAILS

Wist jij dat elk terras dit jaar een eigen cocktail serveert? Daarnaast hebben we maar liefst twee aparte cocktailbars op ons terrein staan met de lekkerste cocktails van dit moment. Bellini's, Poma's, Esma's, Mules, Gin Tonic, Spritz, Sangria, we've got it all. Cheers!

VILLA MASSA

Waan je in Italië met goed gezelschap en een heerlijke verfrissende cocktail van Villa Massa.

BIRRA MORETTI

Vier met ons de zomer en ontdek de Italiaanse passie voor bier met Birra Moretti. Salute!

Royal Bliss

Geniet van een uniek drankje in de Botanical Garden van Royal Bliss. Een perfect plekje om even tot rust te komen, in de groene bank te loungen, maar vooral om heerlijke drankjes te bestellen. Puur, cocktails of mocktails. Kijk snel op het menu!

MARTINI

Cheers met je vrienden, geniet van de lekkerste aperitivo's en plof neer bij het Martini Terrazza! Zien we je daar?

RED BULL

Laat je verrassen door de verschillende smaken van Red Bull op ons terras. Kom langs voor wat nieuwe energie om jouw terraservaring onvergetelijk te maken en beleef de gezelligheid met een van Red Bull's heerlijke cocktails, zoals de verfrissende Watermelon Spritz!