Programma

Vier dagen lang genieten van een culinair en muzikaal programma. Laat je meevoeren in de wereld van bourgondisch genieten en borrel erop los onder de Amsterdamse zonnestralen!

☀ Het terras is geopend van 19 t/m 22 augustus 2021 ☀

Donderdag: 16.00 – 23.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 23.00 uur
Zondag: 10.00 – 22.00 uur

TERRASSEN

De allerfijnste dagen op het terras zijn diegene de hele middag duren, maar veel te snel voorbij lijken te gaan. Gezellige mensen om je heen, omringd door lekker eten, drinken en muziek. De leukste terrassen uit de binnenstad gaan ons verrassen met een oneindig gevarieerd palet aan ingrediënten, ieder terras met zijn eigen specialiteiten.

✾ Bar BAUT ✾ Bar Hendrik ✾ Brasserie Lolita ✾ Café Panache ✾ Café Restaurant Nieges ✾ Ceppi’s ✾ Escobar ✾ Five Brothers Fat ✾ Van Dam Brasserie ✾ Qlique Bar Bistro

Naast de deelnemende terrassen staan er voldoende foodtrucks met een gevarieerd aanbod aan eten. Speciaal voor de liefhebbers van verschillende cocktails kun je terecht bij de Aloha cocktailbar. Hier proef je de lekkerste cocktails!

ENTERTAINMENT

Een superbelangrijk key ingrediënt van zo’n heerlijke middag is muziek! Op het festival hebben we overdag livemuziek zoals een zanger of bandje en s’avonds vieren we een feestje met DJ’s op het hoofdpodium. We kondigen binnenkort het dagprogramma aan!

✾Donderdag: BAMBÚ

✾Vrijdag: Terug naar Toen

✾Zaterdag: Loco

✾Zondag: Rewind Amsterdam

ACTIVITETEN

Lekker vals meezingen bij de karaoke bar of laat je dansmoves zien in de Silent Disco! Liever iets sportiefs doen? We hebben activiteiten voor jong en oud!

✾Silent Disco – by Stille Disco!

✾Pong – House of Ping

✾Karaoke – by de Karaoke truck

✾Pubquiz – by Pubquiz

✾Kinderspeelhoek – met kinderdisco en carrousel

✾Sport & Spel – Kubben & Jeu de Boules & Sjoelen

✾Verrassing!

Deelnemers