BITES BUBBLES BRUNCH

Schuif gezellig bij ons aan tafel, want op zaterdag 27 en zondag 28 juli introduceren we een nieuw concept op Het Amsterdamse Terrassen Festival: Geniet samen met de leukste terrasgangers van een uitgebreid brunchmenu samengesteld door Bam Boa en Baut geserveerd aan een lange gezellige tafel. Tickets haal je hier!

Van 12:00-14:00 uur dompel je je onder in de gezellige sfeer en laat je verrassen door de lekkerste gerechtjes van Bam Boa en Baut. We hebben een fantastisch programma gepland met livemuziek van een saxofonist en na de brunch de welbekende disco bingo. Verwacht veel gezelligheid en heerlijke gerechtjes aan een mooi gedekte lange tafel waar jullie allemaal aan kunnen brunchen. Schuif aan en blijf lekker zitten terwijl je geniet van de brunch, alle gerechtjes en drankjes worden voor jullie aan tafel geserveerd. Dit wil je niet missen!

Scoor vanaf nu jouw brunchtickets via de link in bio en zorg dat je erbij bent voor een onvergetelijke middag. Let op! We hebben beperkte beschikbaarheid dus wacht niet te lang met het aanschaffen van je tickets. Reserveer nu jouw plekje aan de brunchtafel!